Çarşambaspor Düzcespor maç sonucu, Çarşambaspor puan durumu

TAKİP ET

TFF 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta ilk devrenin son maçında sahasında ligin lideri Düzcespor'u konuk eden Çarşambaspor, müsabakayı 2-1'lik skorla kazandı. Haftalar sonra 3 puanı ligin liderine karşı alan Çarşambasporlu futbolcular, maç sorası büyük sevinç yaşadılar.

Çarşamba Şehir Stadyumu’nda oynanan müsabakada Çarşambaspor, sahasında Düzcespor’u konuk etti. Hafta boyunca kulüp yönetimi yapılan çağrılara kayıtsız kalmayan Çarşambaspor taraftarları, müsabakaya önceki haftalara nazaran daha büyük ilgi gösterdi. Müsabada ilk düdüğün çalmasıyla birlikte Çarşambaspor, baskın ve etkili oyun oynayan takım olduğunu gösterdi. Rakibine karşı pozisyon vermeyen Yeşil-Beyazlılar, rakip yarı sahada aralıklı olarak ataklar geliştirdi. Geliştirilen ataklar sonucunda Çarşambaspor’un 10 nuramalı oyuncusu Kemal Sabri Bayraktar’dan aldığı topu filelerle buluşturan Mustafa Pınar, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle büyük bir sevinç yaşayan Çarşambaspor, etkili pozisyonlarla gelmeye devam etti. Ligin lideri Düzcespor karşısında güzel oyunuyla takdir toplayan Çarşambaspor, rakip ceza sahasında girdiği gol pozisyonunda topu filelere Ozan ile gönderdi ancak hakem son anda Düzcespor’lu oyuncunun topu çizgiden çıkardığı kararını vererek golü saymadı .Müsabakanın ilk yarısı Çarşambaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

LİDERİ 2-1 MAĞLUP ETTİ
İkinci yarıda ise aynı şekilde baskı kuran ve etkili oyun oynayan Çarşambaspor vardı. Maçın bazı anlarında rakibine karşı geriye düşse bile kısa sürede toparlanan Çarşambaspor, son dakikalara kadar rakibine karşı gol arayışını sürdürdü. Dakikalar 83’ü gösterdiğinde ceza sahasına gelen topu iyi takip eden Safa Yıldırım, takımının 2. Golünü atarak skoru 2-0’a taşıdı.Gol sonrası konuk ekip Düzcespor, oyunda daha hırçın bir anlayış benimsedi. Sert müdahalelerin arttığı müsabakada yer yer futbolcuların arasında tartışmalar yaşandı. 2-0’lık Çarşambaspor üstünlüğünün sürdüğü karşılaşmada Düzcespor, Çarşambaspor defansında oluşan karambol anında topu filelere Recep Kalkan ile gönderdi ve skor 2-1 olmuş oldu.2-1’lik skorun ardından maçın hakemi Sezer Yalçın, maçın sonuna 8 dakikalık uzatma süresi verdi. 8 dakikalık uzatma süresinde Çarşambaspor son dakikalara kadar savunma yaptı. Uzatma dakikalarının sonunda oyuna sonradan dahil olan Çarşambaspor’lu futbolcuMuhammet Ensar Uzun’un gol pozisyonunda ceza sahasına yakın bir noktada düşürülmesi üzerine hakem Düzcespor oyuncusu Erdi Kasapoğlu’na kırmızı kart gösterdi.  Son saniyeleri 10 kişi oynayan Düzcespor, Çarşambaspor’un 2-1’lik galibiyetini kabullendi ve müsabaka 2-1’lik Çarşambaspor galibiyeti ile son buldu.

BÜYÜK BİR MUTLULUK YAŞADILAR
Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte Çarşambasporlu oyuncular, teknik heyet ve yönetim büyük bir mutluluk yaşadılar. Taraftarla 3 puanın sevincini paylaşan futbolcuları, Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, ayrı ayrı tebrik etti
Köksal ÖNER

Çarşambaspor Puan Durumu