Çarşambaspor İkinci Yarıya Bakıyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta Mücadele eden Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek,' İlk yarıyı 6 puan fark ile lider olarak kapattık. İkinci yarıya bakıyoruz 'dedi.

‘İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALDIK’
Boyabat 1868 Spor karşı iyi mücadele ettikleri hatırlatana Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, ” Deplasmanda oynamıza rağmen rakibimizin karşısında ilk yarıda net gol pozisyonları bulduk ve değerlendiremedik. İkinci yarıda da arzulu istekli oyunumuzu sürdürürken, istediğimiz golü bulduk. Bu golden sonara farkı artıracak golleri bulamayınca atiğimiz tek golle üç puana sahip olan taraf biz olduk. Alınan bu güzel galibiyetten oyuncularımı kutluyorum. Bu önemli maçta takımını yalnız bırakmayan taraftarlarımızda ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
‘İKİNCİ YARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'
Boyabat 1868 Spor galibiyeti sonrasında araya giren devre arası nedeni ile oyuncularına izin verdiklerini ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek,” Önümüzdeki hafta sonunda itibaren İkinci yarı hazırlıklarına tesislerimizde başlayacağız ve ardından Aralık ayını sonunda Antalya Side Otelinde kampa gireceğiz. İkinci yarıdaki maçlarımız bizim çok önemli verilen devre arasını iyi değerlendirmek zorundayız.Takım olarak iyi bir ekibiz. Bu kimliğimizi koruyarak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  


 

Haber: Köksal ÖNER       
 

Kenan Yelek