Çarşambaspor Şampiyonluğu'nu ilan etti

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup lideri Çarşambaspor, ligin 21. haftasında deplasmanda karşılaştığı Niksar Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşmanın 18. dakikasında ani gelişen Niksar Belediyespor atağında Ömer topu Çarşambaspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
27. dakikada gelişen Çarşambaspor atağında Tugay Eruzun topu Niksar Belediyespor ağlarına göndererek skoru 1-1 yaptı.
35. dakikada Çarşambaspor’un kazandığı penaltı atışında topun başına geçen Tugay Eruzun topu bir kez daha Niksar Belediyespor ağlarına göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Çarşambaspor’u 2-1 öne geçirdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı gelişen ataklarda her iki takım da sonuç alamayınca karşılaşma 2-1 Çarşambaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşma sonunda açıklama yapan Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik, ancak 5 maçımıza da aynı ciddiyetle çıkacağız. Uzun zamandır Çarşamba’nın hasret olduğu şampiyonluğa ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Play-off’lara aynı ciddiyetle hazırlanarak Çarşambaspor’un profesyonel lig özlemini de bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Maç sonunda futbolcular şampiyonluğu yönetim kurulu ve deplasmana giden taraftarlarla kutladılar.

Kaynak: Samsun okur