Celil Yüksel Samsunspor'da! Celil Yüksel kimdir?

TAKİP ET

Yılport Samsunspor, Adanaspor'da forma giyen merkez orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladı. Celil Yüksel kimdir? Celil Yüksel hangi takımlarda oynadı? Celil Yüksel nereli gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kırmızı Beyazlıların yeni sezon hedefleri doğrultusunda Adanaspor'da forma giyen 24 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile anlaşmaya vardı. Kulüp, 'Memleketine hoş geldin' başlılığıyla, "Kulübümüz son olarak Adanaspor A.Ş. forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile 3+1 yıllık anlaşmaya varmıştır" ifadeleri kullanarak transferi duyurdu. Celil Yüksel kimdir? Merkez orta saha oyuncusu Celil Yüksel, geçen sezon Adanaspor forması ile çıktığı 34 karşılaşmada takımına 4 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Celil Yüksel (d. 1 Ocak 1998, Samsun, Türkiye), orta saha pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur. Adanaspor'da forma giymektedir.
Kariyerine Ayazağaspor'da başlayan futbolcu, 2012 yılında Galatasaray'a transfer oldu. 6 sene Galatasaray altyapılarında forma giyen Celil 2018 yılında Galatasaray'la resmi sözleşme imzaladı. Profesyonel olarak sözleşme imzaladıktan sonra ilk maçına FC Wil 1900'le oynanan hazırlık karşılaşmasında çıktı. Galatasaray'la ilk lig maçına ise, Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Kayserispor'la oynanan ve 3-0 kazanılan maçta çıktı. 2019-20 sezonunun ikinci yarısında 1. Lig takımlarından Adanaspor'a kiralandı.
Futbolcu 1 kez, Türkiye 17 yaş altı millî futbol takımında, 3 kez de Türkiye 18 yaş altı millî futbol takımında forma giydi.
Kaynak: wikipedia

Celil Yüksel kimdir