Erzurumspor-Samsunspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TAKİP ET

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Erzurumspor ile Samsunspor karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig'de 4. hafta'da ligin 4 puanlı iki takımı galibiyet için mücadele edecek. Erzurumspor kazanıp çıkışa geçmek isterken, Samsunspor ise deplasmanda puan mücadelesi verecek. Müsabakayı Abdullah Yılmaz, Emin Yıldırım, Murat Şener hakem üçlüsü yönetecek.

Erzurumspor-Samsunspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

10 Eylül Pazar günü Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşma  (Bein Sports Max 2 78. Kanal)'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

'Maç Rize’de olsa bile biz ev sahibi olarak sahaya çıkacağız'

BB Erzurumspor’un hem kaptanı hem kalecisi Kaya Tarakçı, Samsunspor maçı hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Takımımız bildiğiniz gibi yeni kurulan bir takım, birçok yerlerden transfer yapıldı. Bildiğiniz gibi bizim zamana ihtiyacımız var. Yeni takım olmanın dezavantajları vardır. Takımın birbirini tanıması boşluğunu yavaş yavaş atlatıyoruz. Bu aşamayı biz en az kayıpla geçirdiğimizi düşünüyoruz. İnşallah şöyle birkaç hafta sonra, çok daha iyi bir Erzurumspor taraftarlar izleyeceğini düşünüyorum.

Yeni takım olması, insanların fıtratları farklı, hem de farklı yerlerden geldiler, yurt dışından gelen arkadaşlarımız var. Kolay değil buraya adapte olmak. O süreci iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Zamanla çok çok daha iyi olacaktır. İyi bir arkadaşlık ortamımız var. Samsunspor maçı büyük bir ihtimal ile Rize’de oynanacak. Rize’de oynamamız bize büyük bir dezavantaj, bu dezavantajı şu an ne yazıktır ki kullanamıyoruz. Maç Rize’de de olsa çıkıp maçımızı yapacağız. Son olarak şunları söyleyeyim, iyi bir yoldayız, iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum, tabi ki hedefler ve beklentiler de bir o kadar büyük. Bizler de bunun farkındayız. Kapasitesi yüksek ve kaliteli oyuncularımız var. Hedef her zaman şampiyonluk ve bu hedefe doğru gideceğiz" diye konuştu.

Alpay Özalan: Bizim için iç veya dış saha fark etmiyor

Milli arada iki hazırlık maçı yaptıklarını belirten Alpay Özalan, "Gerçek Samsunspor’u artık sahada taraftarlarımıza göstereceğiz. Erzurumspor gibi zorlu bir rakiple deplasmanda oynayacağız. Sahamızda kaybettiğimiz puanları orada telafi etmek istiyoruz. Oyuncularım bunun bilincinde. Bizim için iç veya dış saha fark etmiyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Umut ediyorum bu maçtan galibiyetle Samsun’a döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak; fanatik