Eslem Öztürk Samsunspor için ne dedi, Eslem Öztürk geri adım attı mı? Eslem Öztürk kimdir?

TAKİP ET

İstanbulspor - Samsunspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra gündem olan Eslem Öztürk, Samsunspor'a başarılar diledi.

1-0'lık İstanbulspor Samsunspor Maçı sonrası flaş röportajda Samsunspor  için “Böyle şampiyon olacaklarsa vay bu ligin haline” ifadelerini kullanan İstanbulspor futbolcusu Eslem Öztürk , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla geri adım attı.

İŞTE O KONUŞMA

Eslem Öztürk açıklamasında; ''Maç sonu yaptığım röportajımda hiç bir şekilde Samsunspor’la alakalı saygısızca, karakterimin dışına çıkacak bir yorumum olmamıştır. Sadece oynanan oyunla alakalı şahsi yorumumdur! Samsunspor’a başarılar diliyorum'' dedi.

Eslem Öztürk kimdir?
Eslem Öztürk (d. 1 Aralık 1997, Gölcük) Türk futbolcudur. Beşiktaş JK'ın sözleşmesi futbolcusu olan Öztürk, Erzurum BB'da kiralık forma giymektedir.
Eslem Öztürk, futbola 11 yaşında Gölcükspor'da başladı. 2012-13 sezonu devre arasında Beşiktaş altyapısına transfer oldu ve U-16 takımında forma giymeye başladı. 2014-15 sezonunda U-19 takımı ile grup şampiyonluğu yaşadı ve Türkiye finaline yükseldi. Beşiktaş, Altınordu'yu 2-1 yenerek Türkiye şampiyonu olurken, Öztürk de 82 dakikada forma giydi. Aynı sezon Beşiktaş'ın Kayseri Erciyesspor'u 3-2 yendiği maçta haksız olduğunu düşündüğü bir penaltıyı kaleciye pas olarak gönderen futbolcu centilmence davranışı ile de ilgi çekti. 2015-2016 yılları arasında U-19 takımı ile UEFA Gençlik Ligi'nde 9 maçta forma giydi. 2015 yılında tamamen Beşiktaş U-21 takımına yükseldi.
2014-15 sezonunun devre arasında Beşiktaş ile sözleşme imzalayan futbolcu, 5 Şubat 2015'te Çaykur Rizespor ile oynanan Türkiye Kupası grup maçında 90 dakika forma giyerek Beşiktaş için ilk maçına çıktı. 2015-16 sezonu öncesi Şenol Güneş tarafından Almanya'daki sezon öncesi kampına dahil edildi. Birçok hazırlık maçında kendini gösterme şansı buldu. Sezonun ilk yarısında da hazırlık maçlarına çıkan futbolcu, Aralık ayında oynadığı bir U-21 maçında ciddi bir sakatlık geçirdi ve ön bağları kopan futbolcu sezonu çok erken kapadı. 2016-17 sezonu öncesi sahalara dönen futbolcu, hazırlık maçlarının yanı sıra dört kupa maçında da forma şansı buldu.
Ocak 2017'de Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kiralandı. 15 Ocak 2017'de Amed karşısında son 10 dakika oyuna girerek kariyerinin ilk resmi lig maçına çıktı. Üçü ilk 11'de ve 90 dakika olmak üzere 10 maça çıkan futbolcunun takımı 1. Lig'e yükselme play-off'larına kaldı. 8 Mayıs 2017'de oynanan Play-off çeyrek finalinde Kocaeli Birlik'e kariyerinin ilk golünü attı. Yarı finalde ise Amed karşısında iki maça da 90 dakika forma giydi. Finalde yedek bekleyen oyuncunun takımı 1-0'lık galibiyet ile 1. Lig'e yükseldi.
2015 yılında ilk kez millî formayı giyen Öztürk, U-18 ile bir maça çıktı.

Eslem Öztürk kimdir