Fuat Köktaş'tan iftiralara sert yorum

TAKİP ET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yapılan Samsunspor'la ilgili suçlamalara çok sert cevap verdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsunlu köşe yazarı Ahmet Çabuk'un sosyal medya üzerinden kendisine yönelik yaptığı suçlamalara yine sosyal medya üzedrinden bizzat cevap vererek sert tepki gösterdi. 

Aynı Zamanda Samsunspor'un eski başkanları arasında yer alan Milletvekili Köktaş, Trabzonspor’dan loca aldığı gibi iddiaların tamamen yalan olduğunu Samsunspor’a verdiği desteklerin herkes tarafından bilindigi ifade ederek, yargı önünde hesap soracağını dile getirdi.

İşte Köktaş'ın kendisi ile ilgili paylaşıma bizzat veriği yanıt:

"Beyler facebookta beni de etiketlendiğim benimde hiç yüzyüze gelmemiş görsem tanımam, eminimdir benimle hiç karşılaşmamış, konuşmamış, kimin adamı, ne olduğu belli olmayan, daha öncede Samsunspor yöneticileri aleyhinde yalan yanlış seviyesiz beyanlarda bulunan Ahmet Çabuk ve benzeri şahısların; mesnetsiz, iftira, karalama en önemlisi Samsunspor'a 5 kuruş katkısı olmayan kişilere tarafımdan gerekli cevap verildiği halde bağlı olduğu yayın kuruluşu tarafından yayınlama cesaretini bile gösterememiştirler. 

'TRABZONSPOR'DAN LOCA' YALANI!

Dayanıksız ve mesnetsiz iddiaları adalet önünde hesabını önünde vereceklerdir. Trabzonspordan loca aldığım tamamen yalan ve iftiradır. Bu yalanı ispat etmekle mükelleftir. İspat edemeyen müftehridir.

KULÜPTE KAYDI VAR

Samsunspora yaptığım bağış, loca ve reklam paraları kulüp hesaplarında kayıtlıdır. Samsunspora verdiğim paralara temlik koyan ben değilim, temlik koyanlar kulüp kayıtlarında mevcut olup kamuoyu tarafındada bilinmektedir.

'TEMLİKLERİ BEN KOYMADIM'

Dövizle para veren, faiz işleten ben değilim. Türk lirası olarak verdiğini döviz kuruna endeksleyen, temlik koyan, Samsunsporu süper ligde 5. sırada oynatacağım diyerek 25 milyon borçla alıp, 70 milyon borç ile 1. lige düşüren ben değilim. 

Düştüğü yıldan itibaren süper lige çıkması için bütün imkanları seferber ettiğimiz halde ne hikmetse süper lige çıkamamış Amino Umar gibi futbolcunun 2 yıl daha sözleşmesi olduğu halde serbest bırakanlar bilinmektedir. 

YAPTIKLARIMI BİLMEYENLER ÖĞRENSİN

Kulüp kongrelerinde siyasetçiler Samsunspordan elinizi çekin diye bağıranlar Samsunspor dışında başka takımların formasını giyenler maçlarına gidenler bugün benimle Samsunsporu konuşacak seviyede değillerdir. Benim Samsunspora yaptığım desteği kamuoyu fazlasıyla bilmektedir. Bilmeyenler de bu vesileyle öğrenmiş olur.  Bunları her platformda konuşmaya hazırım kimse klavye kahramanlığı yapmasın."