Futbol Okulu titiz çalışıyor

TAKİP ET

Yılport Samsunspor Futbol Okulu 14 Yaş Altı Teknik Koordanitörü Polat Canpolat, Yılport Samsunspor olarak futbol okulu birimlerinin gelecek adına büyük bir titizlikle çalıştığını söyledi.

Futbol okulunda tüm yaş gruplarıyla yoğun ve keyifli çalışmalar yaptıklarını belirten Polat Canpolat, “Futbol okulu olarak kış sezonunun sonuna yaklaşıyoruz. Tüm yaş gruplarımızla yoğun ve bir o kadar da çoşku içinde, keyifli çalışıyoruz. Gruplarımızda 3 ayrı katagoride çalışmaları devam ettiriyoruz.

2006 gruplarının antrenörü Burak Öztekin, 2007 gruplarının antrenörü Ali Bucan, 2008 gruplarının antrenörü Gökhan Yıldız, 2009 gruplarının antrenörü Ali Osman Yılmaz 2010 gruplarının antrenörü Emir Ateş ve en küçük yaş gruplarının antrenörlüğünü tüm arkadaşlarla birlikte yürütüyoruz. Çalışmalarımızı okullar kapanana kadar sürdürüp ardından yaz sezonunu açacağız. Yaz sezonunun kayıtları da devam ediyor. Temmuz ayının ilk haftasında yaz dönemi çalışmalarına başlayacağız. Yılport Samsunspor olarak tüm futbol okulu birimlerimizle gelecek adına titiz bir projeksiyon ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi.

Futbol Okulu titiz çalışıyor