Genel Menajer Osman Rendeci'den açıklama

TAKİP ET

Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor'un Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor’un Basketbol Genel Menajeri Osman Rendeci açıklamalarda bulundu. 

Takımın iyi çalıştığını ve belli bir kapasitesinin olduğunu ifade eden Rendeci, “Sezon başında hazırlık maçlarında burnu kırılan Dejan Ivanov form tutmaya çalışıyor. Oyun kurucumuz David Holston'dan ise sakatlığı nedeniyle yararlanamıyoruz. Büyük olasılıkla İstanbulspor maçında kadroda yer alacak” dedi.

Ligde hangi takımın iki yabancısı sorun yaşamış olsa, o takımın bu durumdan etkileneceğini söyleyen Rendeci, “Görkem Sönmez ve Orbay Kaya ile yollarımız ayrıldı. Bizde bu nedenle 1 oyuncu transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunlar elimizde olan şeyler değil. İki yabancının sağlıklı şekilde sahada bulunmasıyla galibiyetlerin peş peşe geleceğinden kuşkumuz yok. Takım iyi antrenman yapıyor ve iyi sonuçlar almaya hazır. Sabırlı olmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Başantrenör Servet Özsüner ve oyuncularına güvendiklerini belirten Genel Menajer Osman Rendeci, “Diğer kulüplere göre farklı bir oluşum içindeyiz. Günübirlik skorların değil, uzun vadeli bir proje takımıyız. Lig uzun bir maraton ve bu yolda galibiyetler de mağlubiyetler de olacak. Ama biz ligin sonunda hedefimiz olan play-offta yer alacağımıza inanıyorum. İyi bir ekip olduğumuza inanıyorum” diye konuştu.