Gümüşhanespor - Samsunspor maçında canlı yayın var mı?

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialı bir şekilde yoluna devam eden Samsunspor, 4. Eleme Turu karşılaşmasında bugün Gümüşhanespor'a konuk olacak. Maç saat 13.00'da başlayacak. Canlı yayın bulunmayan maçta, sosyal medya üzerinden yapılan yayınlar takip edilecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur: Gümüşhanespor - Samsunspor (Muhtemel onbirler)
Ligde yoluna emin adımlarla ilerleyen Yılport Samsunspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda sahne alacak. Doğu Karadeniz temsilcisi TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmız-Beyazlılar, adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Gümüşhane Yenişehir Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Eskişehir bölgesi hakemlerinden Semih Kurt düdük çalacak. Kurt'un yardımcılıklarını Ramazan Ufuk Avdaş ve Gürcan Dönmez yapacak. 

CANLI YAYIN YOK
Takımın önemli isimlerini Gümüşhane'ye götürmeyen Yılport Samsunspor'un bugün rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Boş olan teknik direktörlük görevini geçici olarak yerine getirecek olan Recep Sermet Boyer'in ligde forma şansı bulamayan isimlere şans vereceği bilgisine ulaşıldı. Saat 14.00'da başlayacak olan karşılaşma A Spor'dan canlı verilmeyecek. Ziraat Türkiye Kupası'nın yayın hakları Turkuvaz Medya Grubu'nda bulunduğu için Samsunspor Web Tv'de karşılaşmayı yayınlamayacak. 

Stadyum: Gümüşhane Yenişehir
Hakem: Semir Kurt
Yayın: Yok

SAMSUNSPOR: 

Ahmet Altın
Ercan Yazıcı
Nuri Terliksiz
Gökhan Meral
Samet Asatekin
Bünyamin Karataş
FerhatÇulcuoğlu
Oğuz Gürbulak
Bahattin Köse
Ramazan Çevik
Atabey Çiçek

T. Sorumlu: Recep Boyer

GÜMÜŞHANESPOR:

Cengiz Biçer    
Fırat Arıkan    
Burak Demireğen    
Sancar Yıldırım    
Furkan Mızrak    
Menderes Önkuzu
Murat Kayalı    
Burak Sarı    
Mert Çakar
Tugay Adamcıl
Ahmet Güven

T. Direktör: Fatih Akyel

Haber: Ergin Caner Cabbar - Hedef Halk Gazetesi

Gümüşhanespor - Samsunspor maçı ne zaman saat kaçta