Güzel oyuncu Antonija Sandrić Mišura ile Canik Belediyespor'un karşılaşmaları renkli geçecek

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyespor, 1988 doğumlu Hırvat oyun kurucu Antonija Sandrić Mišura ile anlaşmaya vardı. Samsun Canik Belediye Spor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak Mišura ile anlanmaya vardıklarını en kısa zamanda Samsun'a gelerek takımla birlikte idmanlara çıkacağını söyledi.

Bilyoner.com KBL ekiplerinden Canik Belediyespor bir çok yerden modellik teklifi alan güzelliği ile ön plana çıkan Antonija Sandrić Mišura ile anlaşmaya vardı. Fransa'da Toulouse takımından transfer edilen Misura ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi. 28 yaşındaki oyun kurucu, Amerikan dergileri tarafından 2012 Olimpiyatlarının en güzel kadın sporcusu seçilmişti. 

Antonija Misura kimdir?
Profesyonel Hırvat basketbol oyuncusudur.
Antonija Misura, 19 Mayıs 1988 tarihinde Yugoslavya, Sibenik’de doğmuştur. Kendisi gibi ablası da basketbolcudur. İlk orta lise eğitimini tamamladıktan sonra Üniversite de turizm yönetimi bölümünden mezun oldu. Antonija Misura kısa sürede fiziğinin ve boyunun yardımı ile basketbolcu olma kararı vermiştir. Spora ilk olarak voleybol oynayarak başlamıştır ama ilerleyen yıllarda yeteneğini keşfedip basketbola yönelmiştir.


1.81 boyundaki Antonija Misura, 2009 yılında Akdeniz Oyunları’nda bronz madalya sahibi oldu.
Son yıllarda siyasete atılan Antonija Misura, doğduğu kent olan Sibenik’te kent meclisi için Hırvatistan Demokratik Birliği Partisi’nden aday gösterildi.
Profesyonel basketbol hayatına 2013 yılından beri Fransa’da Toulouse Métropole takımında devam eden Mišura bu yıl Canik Basketbol için forma terletecek.

Antonija Misura kimdir?