Halit Doğan Çarşambaspor için kolları sıvadı

TAKİP ET

Maziyi özlemle anan ve yeniden o başarı dolu günleri yakalamak isteyen Çarşambaspor için Belediye Başkan Halit Doğan, kolları sıvadı. Maddi, manevi takımın yanında olan Başkan Doğan, ilk projesi A takım için ses getirecek bir tesis kurmak.

İlk olarak 1923 yılında Çarşamba Yeşilırmak Gençlik Kulübü adı altında kurulan ve daha sonraki yıllarda Çarşamba Belediyespor ile Çarşambaspor olan Yeşil-Beyazlılarda umutlar yeniden yeşeriyor. Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Samsun'u temsil edecek olan Yeşil-Beyazlılar için Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, fark yaratacak projeler hazırlıyor. Projenin detaylarına ise sadece Haber Gazetesi ulaştı.

ÖNCELİK TESİSLEŞME
Farklı bir yapılanma ile yeni sezona hazırlanması amaçlanan Çarşambaspor için Belediye Başkanı Halit Doğan, takımın belediye olarak maddi manevi yanında olacaklarını söylediği öğrenildi. Doğan'ın en önemli projelerinden birisi de Çarşamba İlçesi’nin yaklaşık 3 kilometre Güney’inde 600 dönümlük alanda bulunan Doğal yaşam Parkı'nı A takım tesislerine dönüştürebilmek. Alternatifleri de elinde bulunduran Başkan Doğan böylece mevcut tesisi altyapıya tahsis edecek ve burada geleceğin yıldız adaylarını aile ortamında yetiştirebilecek imkana sahip olacak.

Salim YILDIZ - ÖZEL HABER 

halit doğan