Havza Belediye Başkanı Özdemir genç karetecileri yolcu etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Sakarya'da 12 – 16 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan Budokaido Branşı Kumite ve Kata Türkiye Şampiyonasına katılacak olan genç sporcuları yolcu etti.

Bir süredir hazırlıklarını sürüdüen Budo Kaido Karate takımı çalışmalarını tamamlayarak 12 -16 Mart tarihleri arasında Sakarya’da  başlayacak olan Türkiye Karate şampiyonasında Samsun’u temsil etmek üzere Sakarya’ya hareket ettiler.

Havza Belediyesi önünden hareket eden sporcu kafilesini Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başarılar dileyerek yolcu etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçede sportif başarının artması için her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade ederek; “ Gençlerimiz il birincisi olarak ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandılar. İnşallah çocuklarımız Sakarya’dan göğsümüzü kabartacak başarılar ile dönecekler. Sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Havza ilçe Gençlik Spor Müdürü Cafer Uzun da kafile ile birlikte şampiyonada takım ile birlikte onların heyecanına ortak olacaklarını belirterek; “ Her türlü ihtiyaçlarında kızlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İnşallah şampiyonadan derece elde edip döneceğimizden şüphemiz yok. Takım kafilesinin gidiş dönüş ve yer tahsisinde bizlere destek olan başta Havza Kaymakamımız Cengiz Nayman’a, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz’’dedi

Budo Kaido Karate takımı hocası Recep Gün şampiyonaya dört kategoride 4 bayan sporcu ile katılıp Samsun’u temsil edeceklerini belirterek; “Yaklaşık 8 aydır çalışmalarımızı salonumuzda aralıksız devam ettiriyoruz. Takımımıza güveniyoruz, kızlarımız çok yetenekli ve derece alacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

Genç sporcuları Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler  Müdürü Zeki Kurt ve aileleri yolcu ettiler.

Havza Belediye Başkanı Özdemir genç karetecileri yolcu etti