Havza Halk Eğitim Merkezinden spor kursları

TAKİP ET

Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kudret Ergül ve beraberindekiler spor kursları kapsamında Havza Mehmet Ali Şahin Spor Tesisinde devam eden branş yönlendirme kursunu ziyaret ederek Antrenör Mustafa Aksu'dan bilgiler alarak çalışmaları yerinde inceledi.

Gençlik Spor Bakanlığı ve Milliği Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde  çocukların spor ile tanıştırılması ve spora başlama yaşında olan yetenekli çocukların tespit edilme amacı ile Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile spor kursları açılıyor.
Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kudret Ergül çocukların sportif gelişimi için çalışmalara devam edildiğini ifade ederek; “Gençlik Spor Bakanlığı ve Milliği Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde  çocukların spor ile tanıştırılması ve spora başlama yaşında olan yetenekli çocukların tespit edilme amacı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile spor kursları açılıyoruz. İnşallah başarı sporcuların yetişmesine vesile olacağız. Çalışmalarımızda bizlere destek olan Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile memeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
Ergül’e , Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İsa Kara eşlik etti.

Havza Halk Eğitim Merkezinden spor kursları