Havza umduğunu buldu

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı alan Havza Belediyespor aradığı kanı buldu. Havza Belediyesi'nin sezon boyunca takımın tüm giderlerini karşılayacağı öğrenildi.

Samsun'u Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden ve oldukça başarılı bir kadroya sahip olan Havza Belediyespor, kritik bir dönemi geride bıraktı.

İMDADINA BELEDİYE YETİŞTİ

Sezon başladığında ilk haftayı puansız geçip, ikinci haftayı ise galip tamamlayan Havza Belediyespor, galibiyetin ardından bir anda ligden çekilme kararı aldı. Bu haber Samsun futbolunda şok etkisi yaratırken, kulüpten gelen açıklamada ise sebebin, 'Maddi imkansızlıklar' olduğu belirtildi. Kritik bir sürece giren Havza Belediyespor için, belediye taşın altına elini koydu ve takıma sahip çıktı. 


SEZON BOYUNCA DESTEK

Kulüpten edinilen bilgiye göre, 2018-2019 sezonu boyunca takımın futbolcu ücretleri, iç saha ve deplasman harcamaları olmak üzere takımın tüm giderlerinin Havza Belediyesi tarafından karşılanacağı bilgisine ulaşıldı. Bunun ardından Havza Belediyespor'da lige devam etme kararı aldı. Bu anlamda takımda moraller ve keyifler yerine gelirken, Kırmızı-Beyazlılar 3'üncü hafta maçında evinde Turhalspor ile 1-1 berabere kaldı.

'FUTBOLCULARA DURUMU YANSITMADIK'

Bu durumun futbolculara yansıtılmadığını belirten Havza Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Kandemir, "Güzel bir futbolcu grubuna sahibiz. Hedefimiz olan şampiyonluk için, takımı kurarken çok titiz ve dikkatli davrandık. Böyle bir durumun yaşanması bizi üzdü. Ancak ne olursa olsun bu durumu futbolcularımıza yansıtmadık" dedi.
Kaynak; samsungazetesi