Haydi Samsun maça

TAKİP ET

Ligde son 3 maçını kazanan Samsunspor, bugün sahasında Gaziantepspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 14.30 da başlayacak zorlu puan mücadelesi öncesinde kırmızı beyazlı ekipte nefesler tutuldu.

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta son üç maçında Eyüpspor, Ankara Demirspor ve İnegölspor karşılaşmalarını kazanarak ligdre ivme yakalayan Samsunspor, bugün sahasında Gaziantepspor’u konuk ediyor. Galibiyet serisini 4’e çıkarmanın hesaplarını yapan kırmızı beyazlı ekipte, hafif sakatlığı bulunan Ercan Yazıcı, bugün takımdaki yerini alamayacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

 Hafta boyunca iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve takım olarak bugünkü karşılaşmaya hazır olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, “Ligde kolay maç yok. Ben ve oyuncularım her şeyin farkındayız. İnşallah bugün taraftarımızın desteğiyle beraber Gaziantepspor karşılaşmasından istediğimizi almış olarak sahadan ayrılacağız. Bu noktada tüm eksiklerimizi tamamladık. Benim oyuncularıma güvenim sonsuz” diye konuştu.

Kaynak; samsunhaber