Haydi Samsun maça

TAKİP ET

Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetler karşısında sezonun ilk maçına çıkıyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'da oynanacak müsabakanın bilet satışları 56'larda yer alan Samsunspor store da devam ediyor.

Samsunspor, İkinci Lig Beyaz Grup'ta ilk maçına çıkıyor. Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak kırmızı beyazlı ekipte, taraftarlar, maça büyük ilgi gösteriyor. Biletlerin satışa çıktığı ilk andan itibaren satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturan Samsunsporlu taraftarlar, bu akşam takımlarından güzel bir futbol ve galibiyet bekliyor. 

KİMLİKSİZ STADA GELMEYİN 

Bu sezon kağıt bilet ve passolig bilet uygulamasının geçerliği olacağı ligde kırmızı beyazlı taraftarların maça girerken zorlanmaması için yönetim kurulu tüm tedbirlerini aldı. Yönetim maç öncesinde taraftarlarına uyarılarda da bulundu. Yönetim yaptığı açıklamada taraftarlarının maç öncesinde stada girerken bilet ve kimliklerinizi kontrol için önceden hazırlanmış olması yığılmaları önleyecektir. Bileti ve kimliği yanında olmayan taraftarlar stada alınmayacaktır denildi.  

Kaynak; samsun haber