Hijyen Halı Yıkama Tekkeköy'de şampiyon oldu!

TAKİP ET

Tekkeköy Belediyesi ile Tekkeköy Merkez ve Çevre Köyleri Koruma Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nin birlikte düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu.

Tekkeköy Belediyesi ile Tekkeköy Merkez ve Çevre Köyleri Koruma Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nin birlikte organize etmiş olduğu Samsunspor eski futbolcuları Adnan Güngör ile Mehmet Naz’ın düzenlenen turnuvaya renk kattığı karşılaşmada 21 takımın oynadığı toplam 96 maç sonucunda şampiyon olan Hijyen Halı Yıkama birinci olarak kupasını aldı. Ayrıca turnuvada en çok golü atarak gol kralı Şafak Gayretli oldu.


Tekkeköy’de 21 takımın kıyasıya yarıştığı futbol turnuvası dün akşam oynanan final maçı ile son buldu. Hijyen Halı Yıkama Takımı ile Lojmanlar takımının karşılaştığı final maçında Hijyen takımı 1 -0’lık galibiyetle turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva sonrası takımlara kupaları ve madalyaları Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güngör tarafından verildi.

Spora ve spor ile uğraşan herkese her konuda destek verdiklerini söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘ilçemizde sportif faaliyetlerin artması için her türlü çalışmayı sürdürüyoruz. Özellikle ilçemizde spor yapılabilecek alanların ve spor tesislerinin sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Üç yıl içerisinde ilçemize dört adet suni çim halı saha, bir adet kapalı halı saha, üç adet spor alanı, üç adet fitness alanı kazandırmanın yanında inşaatı devam eden ve bu yıl sonunda tamamlanacak Kutlukent spor kompleksimizi ilçemize kazandırıyoruz. Özellikle gençlerin boş zamanlarını sportif faaliyetlerle geçirmeleri için spor alanları ve spor tesisleri çok önemli yere sahip. Yine kısa bir süre sonra ilçemize her türlü donanıma sahip seyirci tribünü olan ilçe futbol sahasını Tekkeköy’ümüze kazandıracağız. Bu gece burada düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlarımıza kupalarını ve madalyalarını veriyoruz. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşliğin pekişmesinde önemli bir role sahip böyle güzel bir turnuvanın yapılmasında emeği geçen dernek yöneticilerine, katılan takımlarımıza ve takımlarımızı izleyen destek olan seyircilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca turnuvada dereceye giren takımlarımızı tekrar tebrik ediyorum’’ dedi.    

Tekkeköy