İşitme Engelli Bisikletçi Atik Bafra'da

TAKİP ET

Ordu Perşembeli olup Bafra' da ikamet eden, Emekli öğretmen Kadir ATİK ile Melek ATİK' in; İşitme Engelli oğulları; Milli Bisikletçi ve Fatsa Ilıca Ortaokulu' nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Önder ATİK, Bafra' da baba ocağını Yeni Yıl Tatili nedeniyle ziyarete geldi.

2017 Uluslar Arası Olimpiyatlar' da, İşitme Engelliler Bisiklet Milli Takım Kaptanlığı da yapan Mili Bisikletçi' nin bir çok ödülleri de bulunyor.

Mustafa Önder ATİK, ailesini ziyaretin ardından Basın' da sürekli İşitme Engelliler Takımı ile kendisinin haberlerini yaparak destek veren Bafralı gazeteci ve emekli öğretmen, şair ve yazar Oktay ZERRİN ve ailesini de evlerinde ziyaret edip verdiği Basın desteği için teşekkürlerini sundu.

Oktay ZERRİN " Mustafa hocam ile ailece de görüşüyoruz. Babası Bafra Atatürk İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmenliği' nden emekli olup aynı okulda kendisiyle yıllarca birlikte görev yaptık. Ayrıca ailesi bizleri Ordu Perşembe' deki evlerinde de konuk ettiler. " şeklinde konuştu.