KA-DEF Gençlik Kolları'ndan Halı Saha Turnuvası

TAKİP ET

Halı sahaların açılmasıyla birlikte gelen KA-DEF Gençlik Kolları geleneksel halı saha futbol turnuva maçları öncesi takım başkanları bir araya gelerek dostluk maçı düzenlendi.

Kadıköy Spor Tesislerinde yapılan dostluk maçında KA-DEF Gençlik Kolları yönetimi Kırmızı takım olarak mahallerin takım başkanları ise mavi takım olarak kıyasıya mücadelenin sahalara yansıdığı müsabakada Kırmızı takım 12-6 skorla kazandı.
Her iki takımında kazanmak adına ter döktüğü maçta kazanan yine dostluk oldu.
Pandemi yasaklarının kalktığı bir dönemde normal hayata dönüşümüzün de bir simgesi olan bu dostluk maçında geçen yıl düzenlediğimiz Gençlik Kolları 1. Halı Saha Turnuvasına bu yılda devam edecekleri söyleyen KA-DEF Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu;” Hem birleştirici ve geliştirici etkileri noktasında  vurgu yapmak adına dostluğun kazandığı maçımızın koronavirüs nedeniyle ara verdiğimiz halı sahalara tekrar geriye değil, ileriye doğru normalleşmenin olmasını temenni ediyorum. Bu futbol maçı vesilesiyle farkındalığa, birlik ve beraberliğe katkısından dolayı da katılan takım başkanlarımıza arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Hep rekabetler sahada kalsın, beraber kucaklaştığımız, tüm farklılıkları takımlarınızın rengi olarak sahada bırakabileceğimiz, toplumun her alanında birlikte yaşayabileceğimiz bir hayat temenni ediyorum" diye konuştu.
 

KADEF Gençlik Kollarından Halı Saha Turnuvası