Kaleci Akyüz orta sahadan gol attı, Takımına 1 Puanı Kazandırdı!

TAKİP ET

Samsun Elit U19 Liginin 16. Haftasında oynanan Yabpa -1930 karşılaşması sahalarda ender görülen bir gole sahne oldu.

Samsun Spor Haberleri – Samsun Elit U19 Liginin 16. Haftasında oynanan Yabpa  -1930 karşılaşması sahalarda ender görülen bir gole sahne oldu.
İlkadım YABPA Spor’da oynayan 2002 doğumlu 1.93’lük genç kaleci Ceyhun Burak Akyüz  zorlu 1930 Bafraspor karşısında orta sahadan attığı 90+3 teki golü ile takımına hayati önem taşıyan 1 puanı aldırarak camiayı arkadaşlarını hocalarını  sevindirdi. Kaleci olarak yeteneği, fiziği ve başarılı perfonmasıyla Süper Amatör A Takımında da görev Alan İlkadım Belediye Yabpa Futbol Akademisi sporcusu Ceyhun Burak Akyüz babasının da başkalığını yaptığı kulüpte ve Samsun’da gözler üzerine çevrildi. 
İki profesyonel takım tarafından takip edilen genç kaleci Ceyhun Burak Akyüz, “Kulübüm ve Samsun’u en güzel şekilde temsil edebilmek için kaleci hocalarım ile birlikte eksiklerimi tamamlayıp sezon sonu nasip olursa takip eden kulüpler ile görüşme yapacağız. Samsunspor kalecisi Nurullah abimi örnek alıyorum. Birgün inşallah bende Nurullah abi gibi iyi yerlere geleceğim. Attığım gol her kaleciye nasip olmaz. Benden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Ceyhun Burak Akyüz