Karadeniz'de DSİ fırtınası esiyor

TAKİP ET

Giresun'da yapılan 12. Karadeniz Judo Turnuvası'nda Samsun DSİ Sporlu Judocular çıtayı yükselterek en çok madalyayı kazanan takım oldu.

11-13 Eylül 2014 tarihleri arası 11 il ve 600’e yakın sporcunun mücadele ettiği yarışma sonunda ilimizi temsil eden kulüplerden Samsun DSİ Spor 16 sporcusuyla katılıp 8’i altın, 1’i gümüş ve 5’i bronz toplamda 14 madalya ile döndü.



Madalya kazanan sporcular ile beraber DSİ Spor ve İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Turgay Malkoç, Başkan Yardımcısı Şahin Gül, Genel Sekreter Sedat Kır, Genel Sayman Alpaslan Ayan, Judo Sorumlusu Servet Yazıcı, Antrenörler; Sadettin Ekinci ve Serkan Süer ile birlikte DSİ 7. Bölge Müdürlüğü Makamında; Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Bölge Müdür Yrd. Murat Us, Bölge Müdür Yrd. Gökhan Hacıömeroğlu’nu ziyaret etti.

DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, kabul ettiği başarılı sporculara “DSİ olarak spora ve sporcuya desteğimiz devam edecektir. Böyle tecrübeli bir kadro ile çıtamızı daha yukarılara yükseltip, Avrupa’ya açılmanızı bekliyoruz. DSİ asli görevinin yanında bu tür sosyal etkinliklere de destek vererek ayrı bir renk oluşturmaktadır. Başarılarınızın devamını diliyorum.”  dedi.