Keçiörengücü - Samsunspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

TAKİP ET

Samsunspor 28 Şubat Pazar günü saat 13:30'da deslasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak. Keçiörengücü - Samsunspor maçı RT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Yılport Samsunspor, yarın Ankara'da Keçiörengücü ile zorluk derecesi yüksek bir maça daha çıkıyor.
Samsunspor'un Ankara Keçiörengücü ile yarın saat 13.30'da oynayacağı zorlu karşılaşma yine TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Ligin en güçlü şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek. Yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Kırmızı-Beyazlı ekip, Ankara'da oynayacağı kritik karşılaşmayı kazanarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmenin hesapları içinde.
Kırmızı beyazlılar, 10 maçlık yenilmezlik serisinde birbirinden zorlu ve bir o kadar stresi yüksek maçlar oynadı. Özellikle İstanbulspor'u deplasmanda tek golle mağlup etmesinin ardından şehirde Samsunspor bayrakları cadde ve sokaklara asılmaya başlandı. Kırmızı beyazlılar, bu 10 maçlık seride sadece bir kez berabere kalırken; 9 maçta toplamda 27 puan aldı. Rakip filelere 25 gol bırakan kırmızı beyazlılar, kalesinde ise sadece 8 gol gördü. Samsunspor taraftarı ise takımlarının şu andaki durumundan gayet memnunlar. 
Ankara Aktepe Stadı'nda saat 13.30 da oynanacak müsabakayı tecrübeli hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. 

Bu arada Yılport Samsunspor, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Aktepe Stadı’nda yapılan antrenman pas çalışması ile ısınma, 5’e 2 top kapma ve 10’a 10 yarı sahada oyunun ardından son buldu.

Keçiörengücü Samsunspor maçı saat kaçta hangi kanalda