Kenan Yelek: Hakemin yanlış kurallarına yenildik

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta Mücadele eden Lider Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek,"Maçımızı yöneten hakem triyosunun vermiş olduğu yanlış karları nedeni ile mağlup olduk" dedi.

'HAKEM TRİYOSU HAKKIMIZI YEDİ'
Deplasmanda karşılaştıkları Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor karsında iyi mücadele ettiklerini belirten Çarşambaspor’un Tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Rakibimizin karşından maça iyi taraf biz olduk. Her iki yarıda golleri bulmamıza rağmen hakem triyosunun tarafından iptal edildi.  Maçın son dakikalarında aleyhimize verilen yanlış karlar nedeni ile mağlup olmamıza neden oldu. Soruyorum, Güzel mücadele eden oyuncularımın hakkını verecek? Ben buna bir anlam vermiyorum. Kazanacağımız maçı kaybetmemize neden olan  böyle hakemler oldukça Türk futbolu bir varamaz"ifadelerine yer verdi.

'ARKAMIZDAKİ BÜYÜK GÜÇ ÇARŞAMBA' 
Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor maçı geride kaldığını hatırlatan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek."Arkamızda duran büyük bir Çarşamba’nın gücü var. Bu nedenle çok çalışmak zordayız. Bu hafta saha sonu taraftarımızın önünde karşılaşacağımız Altınordu Belediyespor maçı var. İyi hazırlanmak zorundayız. Önemli maçımızı önemsiyoruz ve kazanmak zorundayız. Futbolcularıma güveniyorum. Takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor. 12'inci gücümüz olan taraftarlarımızı da türbinde görmek istiyoruz "şeklinde konuştu. 
Köksal ÖNER