Kenan Yelek; Hedefimiz Finaller

TAKİP ET

Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek,"Her maç olduğu gibi Niksar Belediyespor maçını da üç puanla atlattık ve hedefimiz finaller"dedi.

‘İYİ BİR KADROYA SAHİBİZ’
Sezon öncesi belirledikleri şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini işaret eden Çarşambaspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Bu haftaki rakibimizin karşısında her iki yarıda da ortaya koyduğumuz güzel oyunun sonucunda maçı kazanmasını bilen oyucularımıza, maç öncesi vermiş olduğum görevi tam alımıyla yerine getirdikleri için kendilerini kutluyorum. Bulunduğumuz ligde iyi bir kadroya sahibiz. Her maç olduğu gibi bu maç da bizim açımızdan artık geride kaldı. Ligde kalan diğer maçlarımıza bakıyoruz" şeklinde konuştu.

‘KAZANMAK ZORUNDAYIZ’
Ligin 22’inci haftasında Merzifonspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Yelek, "Rakibimizi iyi tanıyoruz. İlk yarıda kendi saha ve seyircisi önünde yenmiştik. Bizim karşımıza maçı kazanmak için çıkacaklar. Tüm hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapacağız ve iyi bir ivme yakaladık. Bunu takım olarak devam ettirmek zorundayız. Sezon başından günümüze kadar Çarşambaspor’dan desteğini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza çok şey borçluyuz. Takımımızda sakat olan Muhammet Özdemir’in dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor" diye konuştu.

Haber:  Köksal ÖNER