Kenan Yelek; İşimizi Sıkı Tutuyoruz

TAKİP ET

Lider Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Alt sıramızda bulunan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Sporu 4-0 gibi net bir skorla mağlup ettik. Yolumuza devam ediyoruz"dedi.

‘KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYARAK MÜCADELE ETTİK’
Teknik Direktör Kenan Yelek,"Bu haftaki rakibimizin karşısında ilk yarıda attığımız gollerle öne geçtik. İkinci yarıda ise daha istekli ve arzulu mücadelemizi sürdürürken,  orta saha oyuncumuz olan Veysel Kılıç, ikinci sarı karttan sonra kırmızı ile oyun dışında kaldı. Buna rağmen oyun disiplininde kopmadık. Bizim açımızdan önem arz eden maçımızı kazandık. Her zamanki gibi iyi mücadele için oyuncularımı kutluyorum. 90 dakika boyunca durmadan, takımını türbinden destekleyen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.    

‘KAYIPSIZ KAZANARAK DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM’
Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçının geride kaldığını vurgulayan Yelek, "İlk yarıda sahamızda yendiğimiz Altınordu Belediyespor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Bunu önemli maçın hazırlıklarına Salı gününden itibaren başlayacağız. İyi hazırlanmak zorundayız. Her maçta olduğu gibi bu maçta da cefakar taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların vereceği destek ile bu maçı da kayıpsız olarak atlatacağımıza inanıyorum. Takımımızda Cezalı duruma düsen Veysel Kılıç’ın dışında eksik oyumcumuz bulunmuyor" şeklinde konuştu. 
Haber: Köksal ÖNER
 

Çarşambaspor