Kenan Yelek; 'Play-Off Maçlarımıza Bakıyoruz'

TAKİP ET

Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek,"Geçen hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız Niksar Belediye maçı galibiyeti ile ligi matematiksel olarak bitirdik. Önümüzdeki Play-Off maçlarımıza bakıyoruz." dedi.

‘KAZANDIK MUTLUYUZ’
Evinde 4-2 kazandıkları Merzifonspor maçını değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Maçın geneline baktığımız zaman oyuncularım, maçı kazanma azmi içerisinde mücadele ettiler. Maçın son dakikalarında talihsiz bir şekilde gol yememize rağmen, maçı kazanmasını bildik. Aldığımız bu güzel sonuçtan memnunum. Rakibimizin karşısında 90 dakika boyunca üstün bir oyun sergileyen oyuncularımı kutluyorum. Geride bırakmış olduğumuz maçlarımızı değil, Play-Off maçlarımızı önemsiyoruz" diye konuştu.

‘DAHA İYİ ÇALIŞACAĞIZ’
En yakın rakibi olan 1074 Çankırıspor’a  Merzifonspor maçı galibiyeti sonrasında 17 puan fark atıklarını vurgulayan Yelek, "Ligde kalan son dört maçımıza bakıyoruz. Bunlardan,hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Ünye 1957 Spor maçını düşünmek zorundayız. Bu maça da diğer maçlarımızda olduğu gibi iyi hazırlanacağız. Bunu unutmamak gerekiyor. Şampiyonluğu garantiledik diyip gevşemek yok. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Ben ve futbolcularım bunun bilincindeyiz." diye konuştu.
Haber:Köksal ÖNER