Kızlar Futsalda Havza Makbule Yusuf Ölçer YİBO Finalde

TAKİP ET

2021-2022 eğitim öğretim dönemi Futsal yıldız kızlar il birinciliği yarı final maçlarında rakibini farklı yenen Havza Makbule Yusuf Ölçer YİBO finale yükseldi.

2021-2022 eğitim öğretim dönemi Futsal yıldız kızlar il birinciliğinde grup maçlarının tamamlanmasının ardından Canik Atatürk spor salonunda oynanan yarı final müsabakalarında B grubunu lider tamamlayan Havza Makbule Yusuf Ölçer YİBO A grubu lideri Samsun İlkadım OsmanGazi Orta Okulunu oynanan maçta 5-1 yenerek adını finale yazdırdı.

Havza temsilcisi rakibi Çarşamba Gökçeçakmak Orta okulu ile Samsun il birinciliği için Şampiyonluk maçına çıkacak.

Samsun il birincisi olacak takım ilimizi bölge illerimizin birincileri ile yapılacak final müsabakalarında temsil etmeye hak kazanacak.

Havza Makbule Yusuf ölçer Yibo takım antrenörleri Beden eğitimi öğretmenleri Taner İbin ve Mahmut Sarı’’ Kızlarımız ile uzun zamandır bu turnuvaya hazırlandık.Kızlarımızın da özverili çalışması ailelerinin ve okul müdürümüzün desteği ile gruplarda kayıpsız yarı finale kadar geldik..Yarı finaldeki rakibimizi de geçip şimdi finaldeyiz.İnşAllah hedefimiz şampiyon olup Samsun’u ve Havza ilçemizi bölge finallerinde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımımız çok yetenekli oyunculardan oluşmakta ve futbola eğilimli kızlarımıza imkan verildikçe bu sporu daha ileriye taşıyacaklarını biliyoruz.

Kızlar Futsalda Havza Makbule Yusuf Ölçer YİBO Finalde