KOBİ'lerden Golf Sahası'na tam not

TAKİP ET

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, KOBİ'ler Sınırları Faktoring ile Aşıyor Programı için Samsun'u ziyaret eden misafirlerini, İŞGEM ziyareti sonrasında Golf sahasını gezdirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, KOBİ'ler Sınırları Faktoring ile Aşıyor Programı için Samsun’u ziyaret eden misafirlerini, İŞGEM ziyareti sonrasında Golf sahasını gezdirdi. 

İŞGEM ziyareti sonrasında Başkan Yılmaz, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çağatay Baydar, BDDK Bankacılık Baş Uzmanları Onur Vural ve Ercan Kurt'a Golf sahasını gezdirdi. 

Golf sahasının şehir ekonomisi için büyük bir yatırım olduğunu belirten Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cantekin, "Golf yatırımları 12 ay turist sağlıyor. Daha fazla golf sahası yatırımı ile çok daha fazla harcama yapan ve kendi ülkeleri dışına çıkmaya bu denli hevesli golf oyuncularını ülkemize çekerek, Türkiye'nin turizm gelirini daha fazla artırmamız mümkün" dedi.