Lig'in En Pahalı Takımı Samsunspor

TAKİP ET

Tarihinde ilk kez TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, 2.93 milyon Euro'luk piyasa bedeliyle, mücadele edeceği Beyaz Grup'ta en pahalı kadroya sahip.

Samsunspor sezon başından itibaren toplamda 18 yeni transfere imza attı. Toplamda 28 kişilik futbolcu kadrosu ile toplam piyasa değeri 2.93 milyon euroya ulaşan Samsunspor, Beyaz Grubun en pahalı takımı oldu.

HER BÖLGEYE ALTERNATİF

Samsunspor, sezon başından itibaren peş peşe patlattığı transfer bombaları ile tam 18 yeni futbolcuyu kadrosuna kazandırdı. Kadro derinliğini 28'e çıkartan Samsunspor, her bölgede alternatif oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Toplam değerleri 2.93 milyon Euro olan Kırmızı-Beyazlı ekip, mücadele edeceği Beyaz Grup'ta en pahalı takım ünvanını almış bulunuyor.  -

GÖZDE TRANSFERLER:

Samsunspor, ilk kez mücadele edeceği 2'inci Lig'de çakılı kalmamak için çok konuşulan ve kaliteli transferleri kadrosuna kazandırdı. Gözde transferleri ile ligin tozunu attırmaya hazırlanan Samsunspor, sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyor.

FUTBOLCU KALİTESİ VE TECRÜBE

Yaş ortalaması ise 25.1 olan Samsunspor, yeni sezondaki futbolcu kalitesi ve tecrübesi ile en çok çekinilen takım konumunda. Samsunspor'un 2.93 milyon euroluk toplam piyasa değerini, 1.55 milyon euro ile Sakaryaspor takip ediyor.

Kaynak; samsungazetesi