Milletvekili Köktaş'tan Samsunspor camiasına önemli mesaj

TAKİP ET

Samsunspor Kulübü Derneğinin olağan genel kurulunda söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi.

Milletvekili Fuat Köktaş yaptığı açıklamada, "Yağmurlu gününde, güneşli gününde, hep aynı insanlar Samsunspor'a destek veriyor katkı sağlıyor. 20 Ocak 1989 elim trafik kazasında bu takım için gerçekten fedakarlık eden Hakkı Tomaç'a teşekkür ediyorum. Samsunspor Mert Irmağı'nın diğer tarafında, Samsun şehri Mert Irmağı'nın Batı tarafında anlayışlını yıkmaktan başka hiçbir çaremiz yok. Samsunspor ne zaman şehirle birlikte hareket ettiğinde, şehir ona vermesi gereken desteği kat kat vermiştir." dedi.  

Samsunsporlu taraftarlar olarak sözlerine devam ettiğinin atını çizen Köktaş şöyle devam etti: "Biz ne zaman Samsunspor'u kendi içerisine kapattığımızda, burada sıkıntı ve problemler olduğunu gördük. İnşallah bundan sonraki dönemlerde, takımı şehirle bütünleştirerek hedeflerimize yürüyeceğiz. Şampiyonluk endişem yok. İsmail Uyanık kongreye gelmiş, hoş gelmiş. Onun dönemlerinde de Samsunspor gerçekten başarılı yıllar geçirdi. Herkes katkı verdi. Bu kulübe katkı verem herkese teşekkür ermek ve onura etmek gerekiyor. Bazen un oluyor, şeker oluyor, yağ oluyor ama helvayı tutturamıyoruz. Buradaki eksiklerimizi de bu anlamda görmemiz lazım. Takımıyla, yönetimiyle, taraftarıyla, siyasetçisiyle, STK temsilcileriyle, bunun altının doldurulması gerekir. Mutlaka siyasetle olması gereken işler vardır, burada her zaman şehrimizin ve takımımızın yanındayız. Emrinize amadeyiz. Bize hangi noktada ihtiyacınız var buradayız." 

Kaynak : Halk Gazetesi

Milletvekili Köktaştan Samsunspor camiasına önemli mesaj