Mustafa Kara: Hakem triyosuna rağmen üç puanı aldık

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, 'Hakem triyosunun vermiş olduğu yanlış kararlara rağmen maçı faklı bir skorla kazandık 'dedi.

‘HER ŞEYE RAĞMEN MAÇI KAZANDIK’
Müsabakaya iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu ifade eden Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Maçın basıdan sonuna kadar maçımızı kötü yöneten hakem triyosuna rağmen oyuncularım maçı kazanmak adına iyi mücadele etiler. Her iki yarda atiğimiz güzel goller sonucunda maçı 4-1 gibi net bir skorla kazandık.  Oyucularımı kutluyorum ve bu bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz ”ifadelerini kullandı.

‘KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ’
İlk yarını bitimine dört hafta kaldığını söyleyen Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ” Zirve yarsında mücadele eden Çarşambaspor ile aramızda dört puan bulunuyor. Bizde Lig’de konum olarak iyi yerdeyiz. Hata sonu deplaşman karşılaşacağımız bu haftaki rakibimiz Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’da altımızda yerini alıyor. Karşımızda maçı kazanmak için mücadele edecek. Bu önemli olan müsabakada kazanan tarafın Atakum Belediyespor olacağına inanıyorum ”şeklinde konuştu. 
Köksal ÖNER