Mustafa Kara: İstediğimiz sonucu aldık

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, 'Rakibimizin karşında istediğimiz sonucu aldık' dedi.

‘İYİ MÜCADELE EDİYORUZ’
Görelespor karşında sergilenen güzel oyunun sonucunda üç puana ulaşan tarafın kendilerinin olduğunu vurgulayan temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara,” Muhteşem taraftarlarımızı önünde karşılaşmaya iyi başladığımız dakikalardan itibaren gol yarında etkili olmaya başladık. Her iki yarına bulduğumuz gollerle maçı kazanmasını bildik. Alınan galibiyetten oyuncularımı kutluyorum ”diye konuştu.

‘NAZAR DEĞMESİN İYİ GİDİYORUZ’
Pazar günü deplasmanda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik Spor kulübü ile karşılaşacaklarını söyleyen Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ” Su ana kadar lığ ’de  iki beraberlik üç galibiyet aldık ve oyuncularımızın büyük gayreti ile iyi gidiyoruz. Nazar değmesin bize bu haftaki rakibimizi de  önemsiyoruz. Bu maçı da kayıpsız atlatarak kazanmak istiyoruz. Be bu konuda oyuncularıma güveniyorum” şeklinde konuştu. 
Köksal ÖNER 

Mustafa Kara