Necati Akçağlılar Lisesi 2. oldu!

TAKİP ET

Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi Ragbi'de Türkiye 2. si oldu.

Samsun Çarşamba da gerçekleştirilen Okullar arası gençler Yedili Ragbi Türkiye Şampiyonası'nda Tekkeköy ilçesinden Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi Türkiye ikincisi oldu.

Grup Müsabakalarında Osmaniye, Ankara, Bitlis illerinin bulunduğu gruptan 1. olarak çıkan Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi yarı finalde Gaziantep yenerek finale adını yazdırdı. 

Finalde Konya Spor Lisesiyle kıyasıya mücadele eden  Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi Türkiye 2. si oldu .

Beden Eğitimi  Öğretmeni Ragıp Doğan; “İlk kez katıldığımız bu turnuvada  öğrencilerimizi  gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik ediyorum. Şehrimizde ilk kez yapılan bu şampiyonada  2. lik kupasını almaktan gurur duyuyoruz. Seneye inşallah Şampiyon olacağız" dedi.

Antrenör Şener Sağlam, “Çalışmalarımıza kısa bir zaman önce başlamamıza  rağmen sporcularımızın gayreti ve isteği ile Türkiye 2. si olmayı başardık . Seneye daha iyi hazırlanarak şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Okul Müdür Yardımcısı Yusuf Süren ise, "İlçemizde ve okulumuzda ragbi branşını başlatılmasında lokomotif okul olmaktan onur duyuyoruz . Sergiledikleri performanstan ötürü teknik ekibimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Tekkeköy Necati Akçağlılar Anadolu Lisesi