Orduspor: 1 - Samsunspor: 2

TAKİP ET

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasındaki hazırlık maçında Samsunspor'a 2-1 yenildi. 19 Eylül Stadyumu'ndaki maçın maçın ilk yarısında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Orduspor, Emre Aygün ve Umut Sönmez ile yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. Maçın ilk yarısı 38. dakikada Samsunsporlu Aminu Umar, 45. dakikada ise Ordusporlu Ziya Alkurt'un attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısına misafir takım daha etkili başladı. 51. dakikada Doğan Erdoğan'ın golüyle 2-1 öne geçen kırmızı-beyazlı ekip, karşılaşmayı da aynı sonuçla kazandı.

Maçı, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Orduspor Kulübü yöneticileri de takip etti.



Maçın ardından

Orduspor Teknik Direktörü Yılmaz: "Lige tam olarak hazırız diyemem ama bir haftaya kadar hazırlanmak zorundayız"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Fikret Yılmaz, "Lige tam olarak hazırız diyemem ama bir haftaya kadar hazırlanmak zorundayız" dedi.

Yılmaz, Samsunspor ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası gazetecelere yaptığı açıklamada, mağlup olmalarına karşın ortaya konulan futbolu beğendiğini söyledi.

Gün geçtikçe daha iyi olacaklarına inandığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Hazırlık maçında tüm oyuncu arkadaşlara kendilerini göstermeleri için fırsat verdim. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Herkes bir kez daha gördü ki yetenekli oyunculardan kurulu bir ekibiz. İnşallah bu harmanın içerisinden çok iyi bir ilk 11 çıkartırız. Yenilmemize rağmen ortaya konulan futboldan memnunum. Mağlubiyet o kadar önemli değil. Eksiklerimiz var ancak adaptasyon sorununu aştığımız zaman, Allah'ın izniyle daha iyi olacağız."

Yılmaz, lige tam olarak hazır olmadıklarını belirterek, "Bir haftaya kadar hazır olmak zorundayız. Sonuçta bir hafta sonra maçımız var. Hazır olacağımızı da düşünüyorum. Oyuncu arkadaşlarımız bunun bilincinde çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.