Şampiyonlardan Başkan Genç'e ziyaret

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı'nın şampiyon boksörleri, antrenörleri Yusuf Beykoz ile birlikte Başkan Osman Genç'i ziyaret etti. Takım antrenörü Yusuf Beykoz, Başkan Genç için, "Spor ve sporcu dostu Başkan" dedi.

Şampiyon boksörler, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu. Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı antrenörü Yusuf Beykoz ile daha önce bir çok ulusal ve uluslararası başarıları bulunan şampiyon boksörler Ayşenur Yılmaz, Şule Kabadayı, İrem Uzun, Oğulcan Öztürk, Cengiz Karabiner, Güngör Karabiner, Eren Uzun, Başkan Osman Genç'i ziyaret etti.

DEV SPORCU ORDUSU
Boksörlerle sohbet eden Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak sporda da marka olduklarını belirterek, "Sadece boksta değil, başta basketbol olmak üzere atletizm, badminton, muay-thai gibi bir çok spor dalında önemli başarılara imza atan sporcularımız var. 2 bin 500 kişilik sporcu ordumuzla gençlerin sportif başarılarının yanısıra fiziki ve ahlaki de gelişimlerini sağlıyoruz" dedi.

'BEN DEĞİL, BİZ OLMAYI ÖĞRETTİ'
Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Yusuf Beykoz da, "Sporcularımız Eren Uzun ile Oğulcan Öztürk, Bursa'da 20-24 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampinası'na katılacaklar. İnşallah buradan da madalyalarla döneceklerine inanıyoruz. Başkanımız bize destek vermenin ötesinde ben değil, biz olmayı öğretti. Sporcular olarak başkanımızı 'spor ve sporcu dostu başkan' olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç