Şampiyonlardan Özyurt'a ziyaret

TAKİP ET

15 - 17 Ağustos 2014 tarihlerinde Erzurum Palandöken'de bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında dereceye giren sporcularımız ve 11 - 14 Ağustos 2014 tarihlerinde Aksaray'da yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcularımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u ziyaret etti.

Erzurum Palandöken'de bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında 25 Ülkeden 2350 sporcu katıldı. Toplam 16 sporcu ve Antrenörler Bayram Levent, Bayram Yaman   İlimizi temsil etti. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvasında 1999 doğumlu Hüseyin Altundal kata bıranşında birinci, Alaaddin Emir Dilber ise üçüncülük derecelerini elde ettiler.



Aynı zamanda 11 - 14 Ağustos 2014 tarihlerinde Aksaray Dağılgan spor salonunda yapılan Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası'na 13 ilden 60 sporcu katıldı. Samsun'dan

9 sporcu ve Antrenörler Yaşar Kaya, Rafiye Kalaycıoğlu, Deniz Balçık ve Kerem Kaylı katıldığı şampiyonada toplam 8 sporcumuz başarı elde etti. Sporcularımız Mehmet Öztürk Türkiye Şampiyonu, Aslan Şahin Türkiye ikincisi, Mehmet yaşar, Köksal Kaplan, Mustafa Tuncel, Emirhan Kaplan, Fuat Soruklu ve Gökhan Alkan çeşitli kategorilerde Türkiye Üçüncülüğü elde ettiler. Aslan Şahin kendi kategorisinde aldığı Türkiye İkniciliği ile Milli Takıma seçildi ve Ekim ayında yapılacak olan Badminton Avrupa Şampiyonasına Ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.



Özyurt konuşmasında; '' Badminton ve Karate şampiyonalarında derece alan sporcularımızı, Antrenörlerimizi, ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ülkemizi Badminton Avrupa Şampiyonasına temsil edecek olan Aslan Şahin için çok güzel başarılara imza atacağına inancım tam.'' Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcularımızla tek tek konuşup çeşitli hediyeler verdi.