Samsun Anakent kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

TAKİP ET

Sultanlar Ligi parolası ile 2016-2017 sezonuna başlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor kadrosunu iki oyuncu ile güçlendirdi. Samsun Anakent pasör çarprazı Abel ve orta oyuncu Hande Korkut'a imza attırdı.

Ana Yilian Cleger Abel İmzayı Attı
1989 doğumlu 1,87 cm boyunda olan Ana Yilian Cleger Abel, Pasör Çaprazı mevkiinde görev yapmakta.
Takımın kendisini çabuk sahiplenmesi ile takıma alışma sürecinin kolaylaştığını ifade eden Ana; “Benim için çok yeni bir takım ve farklı bir ülke fakat geldiğimden bu yana, Antrenör ve ekibi ile birlikte takım arkadaşlarım da bana karşı çok cana yakınlar. Bu durum bence takıma alışmam için çok önemli. Çok çalışıp kısa sürede takımın hedeflerine ulaşması için büyük katkılar sunmayı hedefliyorum. Bir an önce takımla beraber maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum” açıklamalarında bulundu.

Hande Korkut İmzayı attı
1990 doğumlu 1,88 cm boyundaki orta oyuncu Hande Korkut da imzayı attıktan sonra şunları söyledi:
“Samsun'a geldiğim için çok mutluyum. Takımdaki arkadaşlık ve ortam çok iyi. Bütün takım arkadaşlarım geldiğim günden bu yana bana çok yardımcı oldular, önceki oynadığım takımlardan beraber ve karşılıklı oynadığım birçok oyuncu var ve bu durumun benim için takımla çabuk uyum yakalamak adına avantaj olduğunu düşünüyorum. Kulübümüzün bizlere sağladığı imkanlardan çok memnun kaldım, herkes iyi niyetli ve başarılı olmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Takım olarak hedefimiz bu takımı layık olduğu Sultanlar Ligi'ne yükseltmek. Bu hedef için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah sezon sonunda koyduğumuz hedeflere ulaşırız.”