Samsun ASP Judo takımı 2. Kez Avrupa'ya gidecek

TAKİP ET

Antalya'da gerçekleştirilen 2016 Judo Süper Lig müsabakalarında 3. olan Samsun Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Kulübü, 2017 yılında gerçekleştirilecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Antalya’da gerçekleştirilen 2016 Judo Ligi " SÜPERLİG " Müsabakaları sona erdi. Müsabakalarda Samsun ASP Spor Kulübü 3. olarak, 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Avrupa Kulüpler Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. Avrupa'da ülkemizi temsil edecek olan 4 takım şöyle:
 
1. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü
2. Galatasaray Spor Kulübü
3. Samsun ASP Spor Kulübü
4.Konya Selçuklu Belediye Spor Kulübü

 
Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, Antalya’daki büyük başarının ardından Samsun'a dönen genç judocuları tebrik etti. Samsun ASP Spor Kulübü'nün geçen sezon olduğu gibi bu sezon da önemli bir başarıya imza atarak Türkiye'yi, Samsun'u ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı Avrupa'da temsil etme şansını yakaladığını ifade eden Balcı, "Geleceğe emin adımlarla yürüyen takımımıza Avrupa'da başarılar diliyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve her zaman onların destekçisi olacağımızı bilmelerini istiyorum" dedi.