Samsun BŞB Anakent SK Antrenörü Gökhan Çokşen: Takım uyum içinde

TAKİP ET

Yeni sezon hazırlıklarına, '5. Potsdamer Voleybol Turnuvası' daveti ile devam eden Samsun ekibinin Antrenörü Gökhan Çokşen, katıldıkları turnuvanın, takımının uyum aşamasındaki çabanın çok memnun edici olduğuna vurgu yaptı ve 'her geçen gün saha içerisinde daha olumlu işler yapacağını'dedi.

Takım olarak birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı olduğunu söyleyen Çokşen;“Fiziksel kapasite olarak bizden daha üst seviyede olan 3 takıma karşı her geçen gün saha içerisinde daha olumlu işler yaptığımızı ve daha pozitif bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sezonun ilk hazırlık maçlarına göre sporcularımızın performansı, uyum aşamasını geçmek için gösterdikleri çaba çok memnuniyet vericiydi. Takım olarak birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Bundan sonra da hazırlık maçlarına devam edip lige kadar hazır duruma geleceğiz. 
Ayrıca maçlarımız sırasında bizi 12 yıldır başarı ile Almanya da temsil eden ve şu anda 1. Bundesliga' da düdük çalan bir Türk hakemiyle tanışma fırsatımız oldu. İsmi, Yakup Kırlı. Bu hakemimiz gerek nezaketi, gerek misafirperverliği gerekse başarılı yönetimleri ile bizi çok mutlu etti. Kendisine bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Ve umuyorum daha uzun yıllar ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eder.” diye konuştu.

Samsun BŞB Anakent SK