Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor galibiyet peşinde

TAKİP ET

Türkiye Voleybol 1.Lig B grubu 12.haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor, Gümüşhane Gençlerbirliği'ne konuk oluyor.

17 Aralık Cumartesi günü Gümüşhane Aydın Doğan spor salonunda oynanacak karşılaşmada iki takımında galibiyet sayılarının ve puanlarının eşit olduğu grupta Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor 9 galibiyet ile 3. Sırada yer alıyor. 
Takım olarak bu maçın öneminin farkında olduklarını belirten takımın kaptanı Deniz Hakyemez; “Her maç olduğu gibi Gümüşhane Gençlerbirliği maçı da bizim için önemli bir karşılaşma. Takım olarak bu maçın öneminin farkındayız ve çok iyi hazırlanıyoruz. Umarız sakatlıksız, centilmence geçen bir maç olur ve kazanan taraf biz oluruz.” 
Takımın pasörü Simge Yalçın; “Deplasmandan alacağımız galibiyet bizim için önemli. 3 puan ile evimize dönerek yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyoruz.” 
“Bu hafta Gümüşhane Gençlerbirliği takımına konuk oluyoruz. Geçtiğimiz 3 hafta oyun olarak düşüş yaşadık. Bu süreçte hatalarımızı ve eksiklerimizi gördük. Bunların farkında olarak çalışmalarımızı en iyi şekilde devam ettirdik. Her rakibi olduğu gibi Gümüşhane Gençlerbirliği takımını da önemsiyoruz ve buna yönelik çalışıyoruz. Deplasmandan alacağımız galibiyet bizim için önemli. 3 puan ile evimize dönerek yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi. 

Gümüşhane G.Birliği SK-Samsun BŞB Anakent SK 
Tarih: 17 Aralık Cumartesi 
Saat: 13:00
Salon: Aydın Doğan Spor Salonu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor