Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Türkiye Şampiyonu

TAKİP ET

Su kayağı takımı, Bursa'da düzenlenen Su Kayağı Kablolu Wakeboard Gençler Bireysel ve Büyükler Kulüplerarası Federasyon Kupası'nda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Su kayağı takımı, Bursa Osmangazi Sukaypark tesislerinde düzenlenen Su Kayağı Kablolu Wakeboard Gençler Bireysel ve Büyükler Kulüplerarası Federasyon Kupası’ndan başarıyla döndü. Kulübümüz, takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. Büyük Erkeklerde en çok puanı toplayan takımımız, birincilik kupasını Samsun’a getirdi. 

Bireysel Büyük Erkeklerde sporcu Hüseyin Can Türk ve Büyük Bayanlarda sporcusu  Ennur Hasovalı birinci oldu. 18 yaş altı gençler kategorisinde sporcumuz Mustafa Ömer Atmaca ise ikinciliği elde etti. Samsun Su Kayağı Merkezi Tesis Müdürü ve Su Kayağı Wakeboard Takım Sorumlusu Erdal Yavuz, “Sporcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kupayı alarak bizlere büyük bir gurur yaşattılar” dedi.

Su kayağında Samsun’un söz sahibi bir il olduğunu söyleyen Yavuz, “Hiçbir zaman çalışmayı elden bırakmadık. Her zaman disiplinli ve planlı bir şekilde hazırlıklarımı sürdürdük ve aynı titizlikle devam edeceğiz. Bizlerden  desteğini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Kulüp Başkanımız Süleyman Demirtaş’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.