Samsun Canik Basket sponsor arıyor

TAKİP ET

Samsun Canik Belediye Spor Kadın Basketbol Takımı Başkanı Zafer Şimşek, bu sezon Süper Lig ekiplerinin çok güçlendiğini belirterek, ligde kalmak ve üst sıraları zorlamak için isim hakkı ya da sponsor desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Samsun Canik Belediye Spor Kadın Basketbol Takımı Başkanı Zafer Şimşek düzenlediği basın toplantısında takımın isim hakkının verilebileceğini ve reklam gibi ek sponsor gelirlerine ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. 

Bu sene Karadeniz’i Süper Lig’de temsil edecek tek kadın takımı olduklarını vurgulayan Başkan Zafer Şimşek, “Yedi yıldır Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden, Karadeniz’in Süper Lig’deki tek kadın basketbol takımı olan ve Süper Lig’deki tek ilçe takımı olma özelliği taşıyan Samsun Canik Belediye, 2019-2020 sezonunda sıkıntı çekmemek için sponsor arayışına girdi. Bütçe imkanları dahilinde de destek olunacak ama Süper Lig takımının ligde dönmesi için bu yeterli değil. O yüzden Samsun’un işinsanlarını ve basketbolseverlerini gerek reklam, gerek sponsorluk ya da isim hakkı konusunda desteğe çağırıyoruz” diye konuştu.