Samsun Canik Basket'ten 4 transfer

TAKİP ET

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor, yeni sezon öncesi iddialı. Ekin Baş yönetimindeki mavi-beyazlı ekip, 4 oyuncuyla anlaştı.

Samsun'u Süper Lig'de temsil eden Samsun Canik Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor. Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 7. sezonunu geçirecek olan mavi-beyazlı ekip, tecrübeli koç Ekin Baş idaresinde 4 oyuncuyu kadrosuna kattı.

4 OYUNCU BİRDEN
Daha önce Eurocup temsilcisi Spar Citylift Girona takımında forma giyen 1.68'lik oyun kurucu İtalyan Nicola Romeo ile anlaşan Samsun ekibi, şimdi de yine Eurocup temsilcisi Rusya'nın Enisey takımından 1.95 boyundaki Amerika doğumlu Jacinta Monroe ile anlaştı. Mavi-beyazlı ekip ayrıca, yine İspanya'nın Girona takımından Litvanyalı 2.05 boyundaki Litvanyalı Kristina Alminate ile Botaş Spor'dan Dilara Tongar'ı transfer etti.

HEDEF, İDDİALI TAKIM
Süper Lig'de Samsun'u 7. sezonda da başarıyla temsil etmeyi amaçladıklarını belirten Kulüp Başkanı Ekrem Altan, "Bu sene takımımızda daha önce de görev yapmış olan ve tecrübe olarak kendisini ispatlamış olan Ekin baş hocamızla anlaştık. Hem ligde başarılı olacak hem de Avrupa'ya oynayacak bir takım için transfer çalışmalarımızı titiz şekilde yürütüyoruz.

Bu kapsamda 4 önemli oyuncu ile anlaştık. Yeni transferlerimiz takımımıza ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.