Samsun Canik Belediyespor bayramda Atina'ya gidiyor

TAKİP ET

FibaEurocup'ta eleme turu maçları oynayacak olan Samsun Canik Belediyespor hazırlık döneminde 'VassilisSakopoulos' Uluslararası kadınlar 4'lü basketbol turnuvasına katılmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gidiyor.

Samsun Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç'in de katıldığı kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarına turnuva hakkında bilgi verilirken yeni transferler de basına tanıtıldı.

13-15 Eylül tarihlerinde SportingAthens Spor Salonunda düzenlenecek turnuvaya Karadeniz temsilcisinin yanı sıra Spartak Moskova, Panathinaikos ve SportingAthens takımları da katılacak.

Yunanistan kadın basketbolunda 21 defa şampiyon olma başarısını gösteren, 3 Yunanistan kupası ve 2 defa da Euroleage'de final four oynamayı başarmış tarihi başarılar ile dolu SportingAthens kulübünün organizasyonunda temsilcimiz sezon öncesi ilk maçlarını yapacak.

Uluslararası VassilisSakopoulos kadın basketbol turnuvasının programı şöye:

13 Eylül 2016

18:00SportingAthens - Spartak Moskova

20:15 Samsun Canik Belediyespor - Panathinaikos

14 Eylül 2016

18:00 Samsun Canik Belediyespor - SportingAthens

20:15Spartak Moskova - Panathinaikos

15 Eylül 2016

16:00 Samsun Canik Belediyespor - Spartak Moskova

18:15Panathinaikos - SportingAthens

Kulüp Başkanı Ercan Bayrak yaptığı konuşmada ' Kulübümüzün markasına katma değer sağlayacak transferlerimizle sezona tam kadro hazırlanıyoruz. Bayramda Atina'da spor camiasının yakından tanıdığı Avrupa'nın önemli kulüpleriyle aynı turnuvada yer almaktan büyük heyecan duyuyoruz. 22-24 Eylül tarihinde de şehrimizde '1. Samsun Cup' Uluslararası Kadın Basketbol Turnuvasını düzenlemeye hazırlanıyoruz. Bu organizasyona Bulgaristan, Romanya ve Lübnan takımları katılacaklarını bildirdiler. Yoğun bir programımız var. İlk hedef 5-13 Ekim tarihlerinde eleme turu oynayacağımız Rusya'nın ChevekataVologda takımını geçerek Fiba Euro Cup Kadınlarda grup maçları oynamaya hak kazanmak. Senelerce Avrupa kupalarında oynamış tecrübeli bir takıma karşı yapacağımız mücadeleye Samsun'luları şimdiden takımımıza destek olmaya çağırıyoruz' dedi.