Samsun Capoeria Akademisi Gymanasia'de 2016 gözdesi oldu

TAKİP ET

11-18 Temmuz 2016 tarihleri arasında Trabzon'da yapılan ISF Gymnasiade Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarında Samsun Capoeira Akademisine büyük görev verildi.

Toplamda 40 ülkeden 2500 sporcunun 10 farklı BıranşdaDünyan’nın en iyisi olabilmek için yarıştığı Gymnasiade 2016 Trabzon’da görev alan Samsun Capoeira Akademisi Açılış, Kültür Günü ve Kapanış Seremonilerinde yaptığı birbirinden güzel gösterilerle dünyayı kendilerine hayran bıraktılar.

Capoeira akademisi öğrencileri gün içerisinde yabancı guruplara rehberlik yaparken akşamda gösterilere çıkarak göz doldurdular.

GYMNASIADE 2016 TRABZON ONA EMANET
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Turizm ve Tanıtma sorumlusu olarak çalışan ve geçen yıl ayrılan Güngör Doğanay Dünyanın En Büyük 3. Spor Organziasyonu olarak bilinen ve 11-18 Temmuz tarihleri arasında Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarında (ISF GYMNASIADE 2016 TRABZON) genel koordinatör yaptı.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı 10 yıllık zaman diliminde gerek yurt içi gerekse yurt dışında Samsun tanıtımına önemli katkılar sağlayan DOĞANAY, gerek tasarladığı turizm materyalleri ile, gerek katıldığı organizasyon, ulusal ve uluslararası fuarlar ve faaliyetlerde şehrimizi başarı ile temsil etmiş, Samsun Uluslararası Şiir Günleri, Halk Dansları Festivali ve Farklı bir çok organizasyonun bir çok biriminde yer alarak koordinatörlük görevleri yürütmüştü. Bunun dışında hala aktif olarak bir çok federasyonun farklı kademelerinde yönetici olarak devam etmektedir.
Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimler sonucunda Türkiye Okul Sporları Federasyonu Organizasyon Kurul Başkanı olan Doğanay 11-18 Temmuzda 40 Ülke ve 2500 sporcunun katılımı ile gerçekleşecek olan Dünyanın 3. Büyük olimpiyatları olarak bilinen Okul Sporları Olimpiyatlarına genel koordinatör olarak atandı. 
1981 yılında Of’da doğan Güngör Doğanay Turizm Otel işletmeciliği, İşletme Fakültesi ve Samsun Ondokuz Mayıs Spor Bilimleri Fakültelerinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Liderlik ve yönetim üzerine tamamlayarak, Spor Bilimleri üzerinde doktora eğitimine devam etmektedir. Capoeira derneği başkanlığını yürüten Doğanay aynı zamanda Capoeira eğitmenliği ve profesyonel gösterilere devam etmektedir. Farklı mecralarda Beden eğitimi ve spor alanında köşe yazıları yazan Doğanay, Ankara, Makedonya, Bosna Hersek ve Son Olarak Kazakistan’da gerçekleştirilen Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongrelerinde bildiriler yayınlamıştır.