Samsun'da 'Futbol' zirvesi

TAKİP ET

Atakum Belediyesi'nin öncülüğünde düzenlenen 1'inci Samsun ve Futbol Çalıştayı, dün gerçekleştirilen açılış töreninin ardından çalışmalarına başladı.

Samsunspor'un ve Türk futbolunun sıkıntılarının masaya yatırılarak gerçekçi çözümler yaratmayı hedefleyen ve Türkiye'de ilk defa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın öncülüğünde hayata geçirilen 1'inci Samsun ve Futbol Çalıştayı, dün gerçekleştirilen açılışın ardından çalışmalarına başladı.Atakum Yalı Kafe'de gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek çalıştayda, kurumsallaşmadan, finansal ve medya ilişkilerine kadar bir çok konu ele alınacak, sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yürütülecek.

ÜNLÜ SPİKER SAMSUN'DA: Atakum Yalı Kafe'de başlayan çalıştayın moderatörlüğünü ünlü spor spikeri Erdoğan Arıkan yapıyor.

'SAMSUN'UN ÖNCÜLÜK ETMESİ GURUR VERİCİ'

Çalıştayın moderatörlüğünü yapacak olan ünlü spiker Erdoğan Arıkan, çalıştayla ilgili, "Böyle güzel çalışmaların Türk sporuna büyük faydalar getireceğine inanıyorum. Özellikle Samsunspor gibi köklü bir geçmişi olan kulübün bu tarz çalıştaylara öncülük etmesi çok gururlandırıcı. Umarım diğer kulüplerimize ve Türk sporuna örnek olabilecek sonuçlarla çalıştayımızı tamamlayacağız" dedi.

'AMACIMIZ, SAMSUNSPOR'A FAYDALI OLMAK

Açılışta konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Burada yaptığımız bu çalışmayı hiçbir menfaat ve çıkar gözetmeden yapıyoruz. Amacımız, Samsunspor'a faydalı olmaktır. Biz bunu tamamen içimizdeki Samsunspor sevgisi için yapıyoruz. Önümüzdeki gerçekleşecek kongrede yönetime geçecek başkana biz belediye olarak elimizden gelen katkı ve desteği sağlayacağız.

Bu çalıştaydan çıkan sonuçları da yeni yönetime rapor halinde sunarak hayata geçirilmesi için yardımcı olacağız" dedi. Açılışın ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalıştay 2 gün sürecek ve çeşitli konularda istişareler yaparak bir rapor hazırlanacak.

Kaynak; samsungazetesi