Samsun Kadın Ragbi Takımı ilk Gurubu Geçti

TAKİP ET

Samsun Olympian Sharks Kadın Ragbi Takımı Kadınlar Liginde ilk Gurubu Geçti.

Türkiye Ragbi Federasyonu Tarafından düzenlenen Türkiye Kadınlar 7li Ragbi Liginin ilk etabı Ankara / Kızılcahamam’da yapıldı .

Samsun temsilcisi Olympian Sharks kadın ragbi takımı yaptığı 5 maçın 3 ünü kazanarak 2. Etap’ a yükseldi . 

Zorlu geçen müsabakalar sonucunda Samsun temsilcisi  Dişiköpekbalıkları  lakaplı Olympian Sharks kadın ragbi takımı  sergiledikleri performans ile 2. Etap ‘ a katılmaya hak kazandı .

Başkan Erkan Göral ; “Öncelikle müsabakaya gidebilmemiz için bize araç desteği sağlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaza kulübümüze ve ragbiye vermiş olduğu desten ötürü teşekkür ederiz . Karadenizin ve Samsun ‘ un tek ragbi takımıyız . Kadın Ragbisin Türkiyedeki lokomotif şehirlerinden biri olan Samsunumuz ‘ da inşallah kadın ragbisini dahada yaygınlaştıracağız . Oyuncularımı ve teknik ekibimi ortaya koydukları performanstan ve mücadeleci ruhlarından ötürü tebrik ediyorum “ dedi .

Antrenör Engin Yüksel ; “ 3 ayakli yapılan Türkiye  Liginde  2. Ayakta mücadele etme fırsatını yakaladık. Hedefimiz 2.ayakta daha iyi oyun ile finale kalarak şampiyon olmak” dedi .