Samsun Olympian Sharks'tan Milli Takım Çıkarması

TAKİP ET

28 Nisan'da yapılacak olan Türkiye -Montenegro 15 li Ragbi Milli maçı öncesi 19-29 Mart tarihlerinde Ankara / KIzılcahamam'da yapılacak olan bu sezonun ilk Milli Takım Kampına Samsun Olympian Sharks Ragbi Kulübün'den Yasin Bakar , Miraç Ertürk , Alp Tan , Oğuzhan Danışmaz , Etem Rasim Seydioğlu ve Mehmet Can Çelik olmak üzere 6 oyuncu davet edildi .

Milli takımdan yapılan davetle ilgili olarak açıklama yapan Samsun Olympian Sharks Ragbi Kulübü başkanı Erkan Göral; “Şehrimizden ve kulübümüzden milli takıma oyuncu göndermenin gururunu yaşıyoruz. Oyuncularımız Ulusal ve uluslararası müsabakalarda yarışan deneyimli oyuncular .Hedefimiz Alt yapı çalışmalarımız ile beraber her geçen yıl Ragbi Milli Takımımıza daha fazla oyuncu göndererek Türk Milli Takımına hizmet etmek. Oyuncularımız inşallah 28 Nisan ‘ da İstanbul ‘ da yapılacak olan Türkiye - Montenegro Maçında Milli formayı giyerek Kulübümüzü ve Şehrimizi bir kez daha gururlandıracaklar.” dedi.

Antrenör Engin Yüksel ise ; “Çalışmalarımızın ve emeğimizin  karşılığını milli takıma oyuncu göndererek almak gurur verici .inşallah oyuncularımız bu istikrarlı performansını devam ettirerek nice başarılara imza atacaklar . Oyuncularımıza başarılar diliyorum “ dedi .

Samsun Olympian Sharks