Samsun Valisi İbrahim Şahin sporcularla biraraya geldi

TAKİP ET

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve antrenörleri ile bir araya gelen Samsun Valisi İbrahim Şahin, 'Samsun, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç önderliğinde tam bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor' dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile birlikte İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu. 

Salonda tekvando, eskrim, güreş, boks ve halter antrenmanı yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ile görüşüp antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Şahin, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Erkan Özcan ile masa tenisi oynadı.

Sporcular ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren Samsun Valisi İbrahim Şahin şöyle konuştu:  “Samsun, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç önderliğinde tam bir spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bizler de Samsunlu gençlerimizin sportif alanda başarılı olmaları ve hem şehrimizi, hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri adına elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yaptığımız incelemelerde pırıl pırıl gençlerimizin çeşitli branşlarda sporla içi içe olduklarını gördük. Şahsım olarak bundan büyük mutluluk duydum. İnşallah sayın bakanımızın çabaları ile Samsun’da spor yapan birey sayısını en üst seviyeye çıkartacağız.” 

Samsun Valisi İbrahim Şahin